За нас

В Kotki.org вярваме в свят, в който всяка една котка може да бъде щастлива и отглеждана пълноценно. Оповавайки се на тази идеология, ние предоставяме на собствениците на котки, ветеринарни специалисти и тези, които живеят и работят с котки, ресурсите, подкрепата и съветите, от които се нуждаят, за да се грижат по-добре за своите котки и всичко това на български език.

Kotki.org е българска организация, създадена от малка група страстни любители на котки, които се изправиха пред предизвикателството да обогатят оскъдната информация относно здравето и хуманното отношение към котките. Заедно с този сремеж, ние работим усилено за подобряване на здравето и благополучието на всяка една котка по целия свят.

Нашата цел е да дадем възможност и да вдъхновим хората в България да разбират, както индивидуалните нужди на своята котка, така и да да научат повече за правилното и здравословно отглеждане. Правим това чрез създаване и споделяне на знания, прозрения, умения и актуални практики, така че хората да се чувстват уверени в способността си да помагат на котките и да оспорват невежеството и погрешните схващания. Нашите публикации са рационални и реалистични, подкрепени с доказателства и опит, винаги балансират онова, което е изпробвано и тествано със стремеж за нови идеи.

Пресслужба


Ако искате допълнителна информация или да имате запитване за пресата, моля, свържете се с отдела за маркетингови комуникации.

Тел: +359 (2) 89918729
Имейл: press@kotki.org
София – България